Tolken. Simultaan. Consecutief.

Tolken op locatie of op afstand

TOLKEN

In 2019 ben ik beëdigd als tolk Engels. Sindsdien werk ik regelmatig als tolk in de rechtbank, bij politie en IND. Daarnaast tolk ik bij notarissen en advocatenkantoren in de regio.
Sinds januari 2021 ben ik ook ingeschreven in het register als tolk Frysk!

Tolken op locatie

Ik tolk zowel simultaan als consecutief en kan indien gewenst een fluisterset meenemen, zodat de Engelstalige klant mijn vertaling via oordopjes kan horen zonder dat de andere aanwezigen worden gestoord. Gewoonlijk werkt dit één kant op, maar indien ook de Nederlandse klant(en) en andere aanwezigen een vertaling 'in het oor' willen, kan een uitgebreider systeem ingezet waarbij meerdere kanalen tegelijk worden gebruikt.

Tolken via de telefoon, video en online

Indien het niet mogelijk is om op locatie te tolken, is tolken via een medium als telefoon of video/internet natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor moet van tevoren wel de verbinding goed worden getest. Telefonisch tolken heeft als nadeel dat de lichaamstaal niet kan worden gehoord, maar bij gesprekken met een klant in het buitenland is het fijn om voor de duidelijkheid van de communicatie een tolk ertussen te hebben. Als u dan zelf ook kunt meetypen, hebt u direct alle afspraken in de eigen taal op papier staan!
Voor videotolken/online tolken zijn er verschillende mogelijkheden en platformen. Voor de mogelijkheden kunt u gerust het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen op 06-12730063.

tolken_engels

Bel ons

Mobiel: 06-12730063

Kom langs

Een vertaling brengen of halen?
Op afspraak op ons kantooradres:

Crystalic kamer 2.39
Francois HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden

nl_NLDutch